Pratsam

Avoimet työpaikat

Saavutettava digitaalinen palvelu

Rekry

Pratsam on yksi johtavista yrityksistä IT-ratkaisujen kehittämisessä äänikirjoille ja äänilehdille, jotka ovat muokattu lukiesteisille. Tuemme kansainvälisiä DAISY-standardeja. Olemme kehittäneet monia tuotteita saavutettavien digitaalisten äänijulkaisujen käsittelyyn ja tuotevalikoimaamme kuuluvat niiden tuotannon ja jakelun korkealaatuiset järjestelmät. Meillä on ratkaisuja toistoon tietokoneella, tablettitietokoneilla, matkapuhelimilla ja näkövammaisille mukautetuilla laitteilla.

Etsimme vakituiseen tehtävään Vaasaan 

Senior Software Developer

Tehtävän kuvaus

Senior Software Developerina työskentelet järjestelmän kehitystehtävien parissa. Tehtävässä pääset kehittämään uusia järjestelmäominaisuuksia asiakkaiden toiveisiin perustuen sekä ratkomaan järjestelmän toiminnallisuuksiin liittyviä haasteita.

Tarjolla on itsenäinen työ kasvavan yrityksen avainpaikalla, työympäristössä missä hyviä ideoita ja näkemyksiä arvostetaan. Tiimimme on pieni ja ketterä. Työaikamme ovat joustavat ja perehdytysjakson jälkeen sinun on mahdollista työskennellä osittain myös etänä. Moderni toimistomme sijaitsee lähellä merta Brändössa.

Näin menestyt tehtävässä

Arvostamme jos sinulla on ICT-alan korkeakoulututkinto ja osaamista vastaavista tehtävistä vähintään muutaman vuoden ajalta. Odotamme sinulta osaamista yhdestä tai useammasta seuraavista osa-alueista

- PHP, Python, SQL, Linux Shell scripting
- HTML5, Javascript, CSS
- Linux-palvelimien Sysadmin/DevOps tausta
- kokemusta seuraavista Git version control ja CI/CD

Lisäksi arvostamme kokemusta Docker, VMware-, AWS- ja Google Cloud-ratkaisuista.

Kaikkea sinun ei vielä tarvitse osata, tärkeintä on asenteesi ja halusi kehittyä. Toivomme että tulet hyvin toimeen ruotsin kielellä ja hallitset lisäksi suomen ja englannin kielen hyvin, sillä käytämme näitä työssä päivittäin.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen ja mahdolliset kysymykset Roger Sundstenille, roger@pratsam.com tai soita +358 40 120 1747